We're here to help!

Hvad skal du bruge hjælp til?

Ofte stillede spørgsmål

• Hvor er min ordre?

Du kan faktisk følge din ordre ved at logge ind på Mine sider eller klikke på linket i den leveringsmail, du fik, da din ordre blev sendt!

• Hvordan returnerer jeg?
    • 39kr returfragt per ordrer (gratis returfragt ved nye ordrer samme dag)

Du har 30 dage til at beslutte, om du vil beholde dine produkter, fra du har modtaget din pakke. Produkterne skal returneres godt emballeret og i god stand. For mere information om din fortrydelsesret, se vores generelle vilkår og betingelser, som du kan finder her.

Registrer din retur online

Det er vigtigt, at du registrerer din retur online via "Mine sider", for at returhåndteringen fungerer og går så hurtigt og gnidningsfrit som muligt. Hvis du vil, kan du også bruge vores returnote, som du kan downloade her.

Log ind på din konto. Under Mine Sider klikker du på Lav en retur. Klik derefter på Registrer retur for at komme i gang. Der vil være instruktioner som du kan følge hele vejen.

Husk at vælge alle de artikler, du ønsker at returnere, inden du går videre til næste trin, så du ikke registrerer flere returneringer på samme ordre.

Kan du ikke finde din ordre, eller har du foretaget dit køb uden en konto? Så kan du registrere din retur her. Udfyld din e-mail adresse og ordrenummer. Fungerer det heller ikke? Skriv til os i chatten her hjælper vi dig videre.

Når alt er klar, modtager du en QR-kode, som du kan vise til en medarbejder i pakkeshoppen, de scanner QR-koden og udskriver en fragtseddel, som de sætter på pakken.

Hvis du har valgt at bestille nye varer, skal du gå til kassen for at gennemføre din nye ordre, efter du har bekræftet din returnering. Gør du det samme dag, så slipper du også for returgebyret!

Vær opmærksom på at: Varer der er købt online kan ikke returneres, byttes eller reklameres i Nelly Flagship Store og vice versa.

Pak varerne

Du kan bruge den originale emballage til returen. Hvis ikke du stadig har den, kan du selvfølgelig også bruge en anden lignende emballage.

Aflever pakken til den nærmeste pakkeshop

Du kan aflevere pakken hos en hvilken som helst Postnord-pakkeshop, det behøver ikke at være samme sted, som du hentede den. Vis QR-koden til personalet og så sørger de for resten. Du kan finde din nærmeste pakkeshop på Postnords hjemmeside.

Husk altid at gemme din indleveringskvittering fra PostNord, indtil du har modtaget en returbekræftelse fra os.

• Hvornår får jeg mine penge tilbage, når jeg har sendt en retur?

Fra det øjeblik du indleverer din retur på posthuset, tager det op til 14-21 dage, før pengene ruller ind på din konto igen. Du får en returbekræftelse via mail, så snart vi har modtaget og behandlet din retur.

• Kortbetaling/PayPal: tilbagebetalingen sker inden for 1-5 bankdage (efter du har fået din returbekræftelse) til samme konto, som blev anvendt ved købet.
    • Qliro faktura/Qliro delbetaling: når vi har behandlet din retur, retter Qliro din faktura inden for 1-5 bankdage (efter du har fået din returbekræftelse). Læs mere om dette her.
    • Gavekort: pengene tilbagebetales til samme gavekort, som blev anvendt ved købet, inden for 1-3 dage (efter du har fået din returbekræftelse). Har du ikke længere din kode? No worries, skriv til kundeservice, så hjælper vi dig videre!
    • NLY Points: tilbagebetales til din kundekonto inden for 1-3 dage (efter du har fået din returbekræftelse).

For at du kan blive tilbagebetalt, skal din retur være godkendt. Produktet skal sendes retur inden for 14 dage i original stand og i originalemballagen med etiketter og tags på. Box fresh, basically!

Ved returer får du ikke tilbagebetalt fakturagebyret. Hvis du har shoppet for under 499 kr. og betalt 49 kr. for levering, får du kun tilbagebetalt fragten, hvis du returnerer hele ordren. Når du har fået din returbekræftelse på mail, starter processen for din refusion.

Hvor er min ordre?

Du kan faktisk følge din ordre ved at logge ind på Mine sider eller klikke på linket i den leveringsmail, du fik, da din ordre blev sendt!

Hvordan returnerer jeg?

• 39kr returfragt per ordrer (gratis returfragt ved nye ordrer samme dag)

Du har 30 dage til at beslutte, om du vil beholde dine produkter, fra du har modtaget din pakke. Produkterne skal returneres godt emballeret og i god stand. For mere information om din fortrydelsesret, se vores generelle vilkår og betingelser, som du kan finder her.

Registrer din retur online

Det er vigtigt, at du registrerer din retur online via "Mine sider", for at returhåndteringen fungerer og går så hurtigt og gnidningsfrit som muligt. Hvis du vil, kan du også bruge vores returnote, som du kan downloade her.

Log ind på din konto. Under Mine Sider klikker du på Lav en retur. Klik derefter på Registrer retur for at komme i gang. Der vil være instruktioner som du kan følge hele vejen.

Husk at vælge alle de artikler, du ønsker at returnere, inden du går videre til næste trin, så du ikke registrerer flere returneringer på samme ordre.

Kan du ikke finde din ordre, eller har du foretaget dit køb uden en konto? Så kan du registrere din retur her. Udfyld din e-mail adresse og ordrenummer. Fungerer det heller ikke? Skriv til os i chatten her hjælper vi dig videre.

Når alt er klar, modtager du en QR-kode, som du kan vise til en medarbejder i pakkeshoppen, de scanner QR-koden og udskriver en fragtseddel, som de sætter på pakken.

Hvis du har valgt at bestille nye varer, skal du gå til kassen for at gennemføre din nye ordre, efter du har bekræftet din returnering. Gør du det samme dag, så slipper du også for returgebyret!

Vær opmærksom på at: Varer der er købt online kan ikke returneres, byttes eller reklameres i Nelly Flagship Store og vice versa.

Pak varerne

Du kan bruge den originale emballage til returen. Hvis ikke du stadig har den, kan du selvfølgelig også bruge en anden lignende emballage.

Aflever pakken til den nærmeste pakkeshop

Du kan aflevere pakken hos en hvilken som helst Postnord-pakkeshop, det behøver ikke at være samme sted, som du hentede den. Vis QR-koden til personalet og så sørger de for resten. Du kan finde din nærmeste pakkeshop på Postnords hjemmeside.

Husk altid at gemme din indleveringskvittering fra PostNord, indtil du har modtaget en returbekræftelse fra os.

Hvornår får jeg mine penge tilbage, når jeg har sendt en retur?

Fra det øjeblik du indleverer din retur på posthuset, tager det op til 14-21 dage, før pengene ruller ind på din konto igen. Du får en returbekræftelse via mail, så snart vi har modtaget og behandlet din retur.

• Kortbetaling/PayPal: tilbagebetalingen sker inden for 1-5 bankdage (efter du har fået din returbekræftelse) til samme konto, som blev anvendt ved købet.
  • Qliro faktura/Qliro delbetaling: når vi har behandlet din retur, retter Qliro din faktura inden for 1-5 bankdage (efter du har fået din returbekræftelse). Læs mere om dette her.
  • Gavekort: pengene tilbagebetales til samme gavekort, som blev anvendt ved købet, inden for 1-3 dage (efter du har fået din returbekræftelse). Har du ikke længere din kode? No worries, skriv til kundeservice, så hjælper vi dig videre!
  • NLY Points: tilbagebetales til din kundekonto inden for 1-3 dage (efter du har fået din returbekræftelse).

For at du kan blive tilbagebetalt, skal din retur være godkendt. Produktet skal sendes retur inden for 14 dage i original stand og i originalemballagen med etiketter og tags på. Box fresh, basically!

Ved returer får du ikke tilbagebetalt fakturagebyret. Hvis du har shoppet for under 499 kr. og betalt 49 kr. for levering, får du kun tilbagebetalt fragten, hvis du returnerer hele ordren. Når du har fået din returbekræftelse på mail, starter processen for din refusion.